Online coaching

Naast de online cursussen kunnen sporters extra ondersteuning krijgen in de vorm van online coaching en advies. Via de online leeromgeving kan je als sporter contact opnemen met een coach die kennis en ervaring heeft in jouw tak van sport.

Altijd een coach met topsportervaring

Omdat elke sport en elke sporter verschillend is, is het essentieel om de voedingsinname af te stemmen op de persoonlijke patronen van een sport en sporter. Zo heeft een wielrenner veel meer voeding nodig tijdens een inspanning dan een roeier of schaatser. Tegelijker tijd moeten schaatsers en roeiers extra aandacht besteden aan de verteringstijd van maaltijden. 


Om sporter écht goed te ondersteunen zijn alle onze coaches ervaringsdeskundige in een bepaalde tak van sport. Zo kunnen wij elke sporter tot in de details van hun sport ondersteunen met het toepassen van alle kennis die ze krijgen over (sport)voeding. En juist die details gaan het verschil maken in de sportprestatie!

Alle antwoorden in de community

Naast persoonlijke coaching en advies kan je ook vragen stellen in onze community. Samen met coaches en andere sporters kun je deelnemen aan verschillende groepen waar je al je vragen kunt stellen, maar ook vragen kunt beantwoorden van andere sporters. Op deze manier creëren we een grote verzameling aan antwoorden die zowel door coaches als sporters worden gegeven. 

Elke maand een live Q&A

Het laatste onderdeel van online coaching zijn de live Q&A's. Dit zijn online sessies waarin onze coaches vragen gaan beantwoorden van sporters die ook voor andere sporters interessant kunnen zijn. Ook kan je tijdens deze sessies je vragen stellen om direct antwoord te krijgen. Uiteraard worden de Q&A's opgenomen en geplaatst in de community zodat je op een later moment alles nog een rustig terug kunt kijken en vervolgens nog beter je voeding kunt inzetten voor je sportprestaties.

Heb je een vraag? Wij beantwoorden ze vrijblijvend!

arrow_drop_up arrow_drop_down